Cirkas




„Regitra“ skelbia naują numerio ženklų seriją – patinkantį derinį ras ne tik „Matricos“ gerbėjai

autoGalima tikėti skaičių ar raidžių magija, galima netikėti, tačiau artimą, asmeninę ar simbolinę reikšmę turinčios ženklų kombinacijos kasdienybę truputį pagyvina ir netgi palengvina. Pavyzdžiui, ne eilės tvarka parinktus, o paties išsirinktus automobilio valstybinio numerio ženklus lengviau įsiminti. Tuo tarpu įmonėms, paženklinusioms visas turimas transporto priemones vienodų raidžių ar skaičių registracijos numerio deriniais, tampa paprasčiau administruoti autoparką.

Šiandien, birželio 18 d., „Regitra“ skelbs 50 naujų numerio derinių automobiliams iš „N“ raidės, o elektromobilių ženklinimui bus išleista visiškai nauja serija EC. Taip pat sąrašas bus papildytas naujais deriniais motociklams, mopedams ir priekaboms. Pirmieji norintys užsisakyti patikusius registracijos numerio derinius, tai padaryti galės internetu nuo 17 val.

 

„Prieš ketvirtį amžiaus sukurto, vieno žiūrimiausių ir labiausiai aptarinėjamų, daugybę apdovanojimų pelniusių filmų „Matrica“ pagrindinis herojus Neo, kurį įkūnijo aktorius Keanu Reeves, ir šiandien turi daugybę gerbėjų. Būtent jie galės rinktis raidžių NEO ir įvairių skaičių derinius, pvz.: NEO001, NEO101 NEO333 ir pan. Ši gausi serija ir NEM derinys galbūt pradžiugins animacinio filmuko personažo – žuviuko Nemo gerbėjus. Išradingesni klientai galės rasti įdomių jiems trumpinių, tokių kaip NFY (angl.: Not For You).

O kur dar simbolinės trys raidės NES bei įvairių skaičių deriniai, pavyzdžiui, NES007, NES111, NES999 ir pan. Čia tik keli mūsų siūlomi deriniai, tačiau neabejojame, kad mūsų klientai kūrybiškumo tikrai nestokoja. Kiekvienas pageidaujantis tikrai susikurs ir išsirinks sau patinkančius registracijos numerio derinius iš naujosios serijos“, – teigia Renata Šostakienė, „Regitros“ Transporto priemonių registracijos paslaugų skyriaus vadovė.

Automobilių savininkų laukia galimybė išsirinkti patinkantį derinį iš beveik 50 tūkst. galimų raidžių ir skaičių kombinacijų.

Nauji raidžių deriniai automobiliams, kartu pasirenkant skaičius nuo 001 iki 999, bus šie:

NEE, NEF, NEG, NEH, NEI, NEY, NEJ, NEK, NEL, NEM, NEN, NEO, NEP, NER, NES, NET, NEU, NEV, NEZ, NFA, NFB, NFC, NFD, NFE, NFF, NFG, NFH, NFI, NFY, NFJ, NFK, NFL, NFM, NFN, NFO, NFP, NFR, NFS, NFT, NFU, NFV, NFZ, NGA, NGB, NGC, NGD, NGE, NGF, NGG, NGH.

Po ilgo laiko suteiksime galimybę rinktis ir iš naujųjų derinių, skirtų elektromobilių savininkams, kurie galės rinktis iš beveik 10 tūkst. naujų EC serijos kombinacijų.

Įsigijusieji motociklus, įdomesnius derinius galės rinktis iš 5 naujų serijų: KN, KO, KP, KR, KS, tuo tarpu mopedų savininkams numatyta skirti 15 serijų: BGP, BGR, BGS, BGT, BGU, BGV, BGZ, BHA, BHB, BHC, BHD, BHE, BHF,BHG, BHH.

Naujomis simbolių kombinacijomis bus galima ženklinti ir priekabas – joms numatyta išleisti 5 serijas: IA, IB, IC, ID, IE.

Pasak R. Šostakienės, patys pirmieji naujuosius transporto priemonės registracijos numerio derinius galės užsisakyti tie, kas pateiks užsakymą internetu. Tai padaryti bus galima jau šiandien, birželio 18 d., nuo 17 val., o kitą darbo dieną, t. y. birželio 19 d., užsisakyti norimus numerio ženklus bus galima visuose „Regitros” padaliniuose.

Internetu užsisakytus numerio ženklus galima priskirti savo turimam automobiliui ir jie bei naujas registracijos liudijimas bus pristatytas į paštomatą arba per kurjerį.Taip pat primename, kad užsisakyti pasirinktus numerio ženklus gali ir tie, kurie transporto priemonės dar neturi, o tik planuoja ją įsigyti. Klientų patogumui užsakyti numerio ženklai 1 metus nemokamai saugomi pasirinktame „Regitros“ padalinyje.

Budas.lt nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode